Tuinexpo Salland, Luttenberg

22 Februari 2019 t/m 24 Februari 2019

22 t/m 24 februari
Tuinexpo Salland in Luttenberg (Ov). Elke twee jaar organiseert de Stichting Manege "De Luttenberg" de Tuinexpo Salland. Naast de vele tuinen zijn er tal van stands om het gevoel van het voorjaar te beleven. Trends op het gebied van duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinen, maar ook tuinmachines, tuinontwerpen, verlichting, tuinmeubelen, planten en ga zo maar door! En tussendoor even bijkomen? Bestel dan een hapje en drankje op ons gezellige terras! Maak tot slot uw ideeën concreet door een gesprek aan te gaan met de aanwezige tuinarchitecten en hoveniers! Neem uw plattegrond of foto mee naar de Tuinexpo Salland zodat zij u kunnen helpen met een persoonlijk plan of een beplantingsadvies. Vr en za van 10-22 uur. Zo van 10-18 uur.

www.tuinexposalland.nl

• LocatieLooweg 6
      8105 SL Luttenberg (gem. Raalte)
      Overijssel