Tuinidee 2019 Brabanthallen Den Bosch

21 Februari 2019 t/m 24 Februari 2019

21 t/m 24 februari
Tuinbeurs Tuinidee, Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch (NB). Dit evenement vormt de aftrap  van een nieuw tuinseizoen. Het grootste tuinevenement van Nederland besteedt dit keer speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin. TuinIdee telt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers en is daarmee hét inspiratie-event op tuingebied.

Inspiratietuinen
TuinIdee 2019 kenmerkt zich door vijf verschillende inspiratietuinen met een totaaloppervlakte van maar liefst twee voetbalvelden. De tuinen zijn verspreid over de verschillende hallen en hierin verschilt TuinIdee in opzet van haar vorige editie. Groen Welkom is de tuin in de grote entreehal. In de andere hallen ontdek je de Gezonde tuin, de Onderhoudsvriendelijke tuin, de Kindertuin en de Postzegeltuin met volop ideeën voor vierkante metertuintjes. De tuinen hebben een eigentijds ontwerp en besteden aandacht aan natuurlijk spelen, moestuinieren en natuurlijk en ecologisch tuinonderhoud. Voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Thema’s
TuinIdee 2019 kent drie thema’s: Jouw Oase, Het Buitenleven en Groen Doen. De hallen zijn zo ingericht dat de sfeer van elk thema goed naar voren komt, met inspiratietuinen, exposanten, gereedschappen en bijzondere producten. Tuinmeesters staan klaar met advies. Op de groene markt kunnen bezoekers deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen en in het Tuinatelier een gratis tuinschets laten maken. Er zijn creatieve workshops en in het Tuintheater kan men presentaties bijwonen. Kortom, een heerlijk dagje vol groene inspiratie.

Praktische informatie
TuinIdee is van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,- per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. De online voorverkoop loopt t/m 20 februari 2019.

Liever niet vooraf kaarten bestellen? Neem dan je Groei & Bloei ledenpas mee. Je krijgt dan op de bezoekdag zelf een korting van € 3,50 per persoon op de entreeprijs van € 16,50. De kortingsbon geldt voor maximaal 2 personen per pas. Kijk voor meer informatie op tuinidee.nl.Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee.nl.

www.tuinidee.nl

• LocatieDiezekade 2
      5222 AK s-Hertogenbosch
      Noord-Brabant