Bijzondere moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn in Sint Anthonis

2 Mei 2021 t/m 9 Mei 2021

2, 8 en 9 mei 2021
Op  zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 mei houdt de Boergondische Tuijn tussen 11.00 en 17.00 uur een grote bijzondere Moestuinplantenmarkt. Dit jaar hebben ze weer een grote en bijzondere collectie van diverse moestuinplanten. Zo zijn er meer dan honderdvijfenzestig verschillende tomatenrassen te vinden!
Daarnaast diverse vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, boomspinazie, snijbiet, Nieuw-Zeelandse spinazie, pastinaak etc. Oude rassen die weer helemaal trendy zijn.
Uiteraard is er ook een breed scala aan diverse kruiden, eetbare bloemen, sla-, pompoen-, aubergine-, courgette-, pattison-, paprika- en peperplanten te vinden. Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te kunnen verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken.
Tijdens deze dagen serveren wij huisgemaakte kruidentheeën, siropen, appelsap uit de Boomgaerd, taarten, soepen en quiches tegen vriendelijke prijzen . Uiteraard is er ook koffie te krijgen.
 

Info: 06-14330453, www.deboergondischetuijn.nl

    • LocatieNoordkant 17
      5845EX Sint Anthonis
      Noord-Brabant
    • Kostengratis

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK