Lichtkunstfestival Enchanted Gardens in Kasteeltuinen Arcen

15 Oktober 2021 t/m 31 Oktober 2021

15 t/m 31 okt

Van 15 oktober tot en met 31 oktober zal Kasteeltuinen Arcen de poorten weer iedere avond openen voor een prachtige nieuwe editie van het lichtkunstfestival ‘Enchanted Gardens’. Een bijzondere ervaring in de meest feeërieke tuinen van Limburg. Een waar Ode aan het landschap in de verlichte tuinen van Kasteeltuinen Arcen. 

Het rondreizende Lichtkunstfestival, dat dit jaar voor de vierde keer Kasteeltuinen Arcen aan doet, maakt normaliter een tour langs verschillende Europese kastelen om bezoekers prachtige lichtkunst te tonen. Ook dit jaar zijn vanwege coronarichtlijnen al vele lichtkunstfestivals noodgedwongen afgelast. Dit najaar zijn de eerste festivals in Duitsland door kunnen gaan en zo ook in Kasteeltuinen Arcen. De lichtkunstwerken staan verspreid over het in totaal 32 hectare grote park. De route voert de avondgasten langs lichtkunstwerken en sfeerbeelden van de tuinen. De herfstsfeer wordt op een bijzondere manier benadrukt door de verlichting en de honderden kaarsen op de route. Enchanted Gardens is hét herfstuitstapje van 2021 in Noord-Limburg.

Het park is elke avond geopend van 19.00 tot 23.00 uur. Het aantal tickets per avond is nog beperkt om een veilig bezoek mogelijk te maken. Het online aankopen van een ticket met tijdslot is verplicht. Meer informatie en tickets via www.kasteeltuinen.nl

www.enchantedgardens.nlwww.kasteeltuinen.nl

  • LocatieLingsforterweg 26
   5944 BE Arcen
   Limburg
  • Kosten13,50
  • Kosten info
  • Vooraf reserveren, kinderen 4 t/m 17 jaar 6,75. Kijk voor combitickets op de site