Expositie “Zonder bomen, geen Kunst” in Kasteel Groeneveld Baarn

19 November 2020 t/m 20 December 2020

19 november t/m 20 december 2020
Al 50 jaar ijvert de Bomenstichting voor het behoud van bomen in de stad en op het platteland, al 50 jaar lang zetten vrijwilligers zich in om ruimte te geven aan bomen en ze te behoeden voor ondoordachte acties. Bomen zijn belangrijk voor ons mensen, voor het klimaat, voor dieren, voor onze gezondheid, voor een prettige leefomgeving. Maar bomen zijn ook een lust voor het oog, ze vertegenwoordigen schoonheid. Hedendaagse kunstenaars voelen zich op allerlei manieren geïnspireerd door bomen. Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de Bomenstichting lieten leden van AKKA (Alumni Kunstenaars Klassieke Academie), een noordelijke groep van kunstenaars die allen aan de Klassieke Academie te Groningen zijn opgeleid, zich inspireren door bomen. En dat zal vanaf 8 september te zien zijn in de expositie “Zonder bomen, geen Kunst” in Kasteel Groeneveld. 

Dinsdag t/m zondag van 11-17 uur.

035-5420446, groeneveld@staatsbosbeheer.nl, www.kasteelgroeneveld.nl (voor actuele informatie), www.akkakunst.nl (voor meer info over de deelnemende kunstenaars)

    • LocatieGroeneveld 2
      3744 ML Baarn
      Utrecht
    • Kosten€ 6,50 (toegang tot kasteel, inclusief expositie)

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK