Fietstocht Open Kwekerijdag Greenport Boskoop

19 Juni 2021 t/m 19 Juni 2021

19-06-2021

Op zaterdag 19 juni gaat de Open Kwekerijdag 2021 op alternatieve wijze door! Vanwege de beperkende Covid-19 maatregelen is er dit jaar geen wandeling over bedrijven en demonstraties van toeleveranciers, maar wel een unieke fietstocht over een twintigtal boomkwekerijbedrijven verspreid over Boskoop, Hazerswoude en Reeuwijk. Alles lekker in de buitenlucht en waarbij geen groepsvorming kan ontstaan. De afgelopen tien jaar zijn deze gebieden al een keer bezocht en voor dit jaar is hieruit een mooie keuze gemaakt. Dus een unieke fietstocht langs en door tien jaar Open Kwekerijdag Greenport Boskoop.

Stel zelf de fietstocht samen

Er is geen vaste route. De boomkwekerijbedrijven kunnen in een eigen gewenste volgorde worden bezocht.  Met een speciale Open Kwekerijdag fietsroutekaart met daarop de locaties kan er een mooie tocht uitgestippeld worden. De fietsroutekaart komt digitaal op de website en facebookpagina van de Open Kwekerijdag en ligt dan ook bij de deelnemende boomkwekerijbedrijven in papiervorm. De boomkwekerijen die meedoen zullen aan de weg herkenbaar zijn met een kleurrijke Open Kwekerijdag uitstraling.

Plantjes kijken en plantjes kopen

Tijdens de tocht langs en over de kwekerijen is veel te zien. Bij diverse bedrijven staan informatiebordjes en door middel van pijlen wordt de route duidelijk aangegeven. Bij sommige bedrijven is het ook mogelijk om deze ene keer plantjes en een koffie/thee to go te kopen.

Van 10 - 17 uur. 

Voor actuele informatie www.openwekerijdag.nl of volg ons op www.facebook.com/openkwekerijdag en instragram.com/openkwekerijdag/

Info: www.openkwekerijdag.nl

    • Kostengratis

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK