Fleur Floral Fashion in Alden Biesen Bilzen

23 September 2021 t/m 27 September 2021

23 t/m 27 september 2021

Bloemenexpo Fleuramour presenteert Fleur Floral Fashion als een welgekomen alternatief voor het jaarlijks drukbezocht internationaal bloemenfestival Fleuramour. In afwachting van de spetterende 25ste verjaardag in 2022 verrast de organisatie nu al met een coronaveilige editie. Kom, kijk en raak verwonderd door magnifieke bloemencreaties in de landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen. 

Fleurig dagje uit in historisch decor
Wegdromen tussen meer dan 50 oogverblindende florale kunstwerken, snuisteren tussen mooie hebbedingen in de pop-up winkeltjes en uren nagenieten op het terras. Je wandelt er in een historisch decor met unieke bloemencreaties in en rond het kasteel. 

Bloemsierkunst van lokaal én internationaal talent
Het thema van dit jaar luidt: 'A Castle Deserves Art'. De organisatie legt de lat dus extra hoog op artistiek niveau. Je kunt een mooie mix van bloemen, buitengewone florale ontwerpen en kunstzinnige projecten verwachten. Floral Art pur sang!
De deelnemende bloemsierkunstenaars komen voornamelijk uit België, Nederland en de omliggende landen. Naast de Fleur Creatief en Fleur@Home floristen zullen onder meer Conny van der Westerlaken (Nederland), Ioachim Erema (Verenigd Koninkrijk) en Jimmy Englund (Zweden) aanwezig zijn. Bovendien werken heel wat buitenlandse talenten op afstand mee aan de ontwerpen. Zo blijft het internationaal karakter van het bekende bloemenfestival behouden. 

Gezellige pop-up winkeltjes met terras
Tijdens het parcours maak je een tussenstop in de Tiendschuur van het domein. Daar kun je leuke hebbedingen shoppen in tal van gezellige pop-up winkeltjes. Na je bezoek aan Fleur Floral Fashion ontdek je alle pop-ups op het Buitenhof, waar je nog uren kunt nagenieten met een hapje en een drankje op het terras. 

 

Alle dagen geopend van 9.30 tot 19.30 uur.

Reserveer een toegangsticket met een tijdslot van twee uur op www.fleuramour.be.

Na aankoop van een ticket krijg je tevens toegang tot een digitaal overzicht van 10 jaar Fleuramour, met meer dan 1.482 pagina's boordevol florale inspiratie.  

Info: www.fleuramour.be

  • LocatieKasteelstraat 6
   3740 Bilzen
   België
  • Kosten€ 25,-
  • Kosten info
  • Inclusief toegang tot een digitaal overzicht van 10 jaar Fleuramour