Groeinexpo Bloem & Tuin Nuenen

25 Juli 2021 t/m 1 Augustus 2021

25 juli t/m 1 augustus 2021

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving. De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, tuindesign en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Groenexpo Bloem & Tuin. Tijdens dit buitenevenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Voor het hele gezin!  
Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!
Voor kinderen is er de jaar veel plezier te beleven. Er komt een natuurquiz, natuureducatie, belevingspad. Ook komt er een leuke speeltuin, workshops en er is een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Kom genieten en inspiratie opdoen! 
Dit jaar bestaat Groenexpo Bloem & Tuin 27 jaar. We nodigen je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met je delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten.

Genieten & uitrusten in de bossen, zelfs voor de honden!  
Groenexpo Bloem & Tuin komt dit jaar met leuke foodtrucks bij de diverse pleintjes in het bos. Kom tot rust en geniet van diverse heerlijke versnaperingen midden in de Brabantse natuur. Breng jij jouw hond mee? Dit jaar hebben wij voor Nederland een primeur! Een echte foodtruck speciaal voor honden. Heerlijk stukje pizza in verschillende smaken – Menu van de chef in verschillende porties, thee, bier (zelfs blond of bruin) en nog veel meer is te verkrijgen aan de Hondenbar. 

Presentatie en Workshops  
Naast lekker rondsnuffelen tussen alle bloemetjes, planten, tuindeco zijn er ook dagelijks presentaties en workshops. 
Zo is er een presentatie van Camilla Dreef, bekend van haar tv-optredens in BinnensteBuiten en In de Ban van de Condor. Maar ook van Frans Kapteijns, Mari de Bijl, Tuinjoop, Medi Oberendorff, Max van den Dool e.v.a. Er zijn ook leuke workshops Ikebana en voor de kinderen. Kijk voor leuke kinderactiviteiten in het menu onder programma op de website.

Rolstoeltoegankelijk
We werken er hard aan om Bloem & Tuin zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen in een rolstoel. Alle looppaden zijn namelijk bestrooid met speciale langere houtschaafsels. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is dit prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wat hulp nodig. Bij slecht weer vraag naar de actuele situatie. 

Info: www.bloementuin.nl

  • LocatieSchoutse Vennen 15
   5674 TK Nuenen
   Noord-Brabant
  • Kosten€ 12,50
  • Kosten lid
  • € 9,50
  • Kosten lid info
  • Op vertoon van je Groei & Bloei-ledenpas krijg je € 3,- korting op de entreeprijs (maximaal 4 tickets per lidmaatschap)

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK