Kasteeltuinen Arcen

11 Mei 2020 t/m 1 November 2020

Kasteeltuinen Arcen heeft de poorten open voor een nieuw tuinseizoen! Zie ook alles over het nazomerprogramma met Bloemig, Herfstig en nog veel meer.

Welkom in ons park (vooraf een ticket kopen is verplicht).

• Gasten die gebruik willen maken van een kortingscode, moeten net als alle andere gasten, van te voren hun plek reserveren.
  • Dit kan door in onze ticketshop het gratis ‘dagticket kortingsactie’ te kiezen. Zij kiezen vervolgens een datum plus tijdslot.
  • Dit ticket plus het bewijs van korting (bijvoorbeeld een kortingsbon, ledenpas etc.) dienen beiden aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen getoond te worden.
  • Vervolgens betalen de gasten hun entree. Dit betreft de reguliere entree minus het afgesproken kortingsbedrag.
  • Overige voorwaarden van de actie blijven gelijk. Denk aan het aantal bezoekers per bon en de geldigheidsduur van de actie.
  • Let op: Wanneer mensen geen kortingsbon of ledenpas mee hebben, mogen ze geen gebruik maken van de korting. Ze kunnen aan de kassa dan een dagticket kopen voor het reguliere tarief. Onze kassamedewerkers hebben het recht om bij onjuist gebruik toegang te weigeren.

De ruime opzet van Kasteeltuinen Arcen, in totaal 32 hectare, maakt het mogelijk om op een veilige en aangename manier te genieten van een dag uit. Uiteraard treffen wij ook maatregelen. Kijk op de website met onze belangrijkste maatregelen toegelicht en wat wij van u als bezoeker verwachten. Hopelijk tot snel in Kasteeltuinen Arcen!

Kasteeltuinen

• LocatieLingsforterweg 26
      5944 BE Arcen
      Limburg