Open Tuinendagen ‘Sneeuwklokjes op De Wildenborch’

27 Februari 2021 t/m 28 Februari 2021

27 en 28 februari

Tijdens dit weekend kunnen tuinliefhebbers en wandelaars coronaproof genieten van een lentewandeling tijdens het traditionele Sneeuwklokjesweekend op landgoed De Wildenborch in Vorden. 

De talloze velden sneeuwklokjes en winterakonieten, tot voor kort nog onder een dik pak sneeuw verstopt, zijn inmiddels overal in de tuinen en het bos ontwaakt: tussen de bomen, langs de paden en bij de romantische waterpartijen. Tijdens een ontspannen wandeling in de tuinen, aangelegd in Engelse landschapsstijl, kunt u genieten van deze ‘boodschappers van de lente’. 

Door de gemeente Bronckhorst is toestemming verleend voor het openstellen van de tuinen. Vanzelfsprekend gelden hierbij de huidige Coronamaatregelen en staat de veiligheid van bezoekers en vrijwilligers voorop. Het Koetshuis blijft helaas gesloten, hetgeen ook geldt voor de toiletten. De wandelroute, die langs de mooiste plekjes leidt, start bij de kassa voor het kasteel en zal uitgezet zijn in één richting.

Van 11 tot 15.30 uur. 

Honden zijn niet toegestaan, ook niet aangelijnd. 

Alvast een kijkje nemen? www.wildenborch.nl 

    • LocatieWildenborchseweg 20
      7251 KG Vorden
      Gelderland
    • Kosten€ 5,-

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK