Preview Floriade Expo 2022 Almere

22 September 2020 t/m 1 November 2020

Tot 1 november 2020
De opbouw van Floriade Expo 2022 is in volle gang. Het thema van deze 7e editie van Floriade is 'Growing Green Cities'. Wil je graag alvast een kijkje nemen en zien hoe Floriade groeit? Kom dan naar Floriade Preview waar je kennismaakt met het Preview Centre, voorproefjes krijgt in de paviljoens en met een treintje het Floriadeterrein van 60 hectare verkent. Volg met je bezoek de ontwikkelingen op de voet. Vanaf de Pier Esplanade in Almere Stad vaar je per boot naar Floriade Preview en na afloop brengt de boot je weer terug naar de Pier. De boottocht duurt ongeveer 20 minuten. Een bezoek aan Floriade Preview duurt in totaal 3 uur. Op het Floriadeterrein zijn souvenirs, koffie, thee, water en fruit en nootjes te koop (geen lunch). Je kunt hier alleen pinnen.

Op de boot en in het treintje is het dragen van een mondkapje verplicht: deze moet je zelf meenemen.

Floriade Preview is helaas beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Mindervalide bezoekers verzoeken wij contact op te nemen via preview@floriade.com.

 

Op vrijdag, zaterdag en zondag, vertrek elk uur tussen 10.30-14.30 uur. Kom 15 minuten voor de gereserveerde tijd naar de Pier Esplanade. 

Info: 036-8200303, guest.relations@floriade.com, www.floriade.com

  • LocatieEsplanade
   1315 TA Almere Stad
   Flevoland
  • Kosten€ 9,-
  • Kosten info
  • Voor een bezoek is een e-ticket met tijdslot nodig. Tickets zijn enkel online te reserveren.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK