Tentoonstelling “Landscape works” met Piet Oudolf & LOLA, Heerlen

9 Juni 2021 t/m 17 Oktober 2021

09-06-2021 t/m 17-10-2021

Landscape works/In search of Sharawadgi laat de ideeën en dromen zien van Piet Oudolf en LOLA Landscape Architects. Piet Oudolf is Nederlands’ bekendste tuinontwerper en realiseerde beroemde projecten zoals de High Line in New York.  

De tentoonstelling neemt bezoekers mee op reis en toont de transformatie van publieke tuinen en landschappen over de wereld. Van de High Line in New York, de tuinen van Hauser & Wirth in Somerset, de Star Maze in Tytsjerk naar de Leisure Lane in Parkstad. Maak kennis met het ultieme visioen van Piet Oudolf en LOLA voor de toekomst: een wereldbos tegen de opwarming van de aarde. Een droom die kan beginnen in ieders tuin, klein of groot.  

Kunstenaars Joseph Beuys, Kie Ellens, Anne Geene, Giuseppe Licari, Geert Mul, Darcy Neven, Vijai Patchineelam & Adrijana Gvozdenovic, Sanne Vaassen bieden met nieuw en bestaand werk een bijzonder perspectief op zowel de praktijk van het landschapsontwerp als op grotere vraagstukken zoals klimaatopwarming en de werking van de natuur op onze gezondheid. 

Kijk voor actuele openingstijden en reserveren op: https://schunck.nl.

Info: 045-5772200, https://schunck.nl

    • LocatieBongerd 18
      6411 JM Heerlen
      Limburg
    • Kosten€ 9,-

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK