Tentoonstelling Marjolein Bastin in Noord-Veluws Museum Nunspeet

14 November 2018 t/m 17 Februari 2019

T/m 17 maart + aanbieding voor Groei & Bloei-leden
Tot en met 17 maart is er in het Noord-Veluws Museum in Nunspeet (GLD) een tentoonstelling van kunstenares Marjolein Bastin: ‘Tekenen is ademen’. Met ruim 120 originele aquarellen die zelden te zien zijn en nieuw werk van haar hand. Behalve tekeningen kun je ook authentieke spulletjes van de kunstenares bekijken. Zo van 13-17 uur. Di t/m za van 10-17 uur (1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten).

Aanbieding G&B-leden:

Op vertoon van G&B-ledenpas: kopje koffie of thee met Marjolein Bastin-gebakje van € 6,25 voor € 5,- [max. 4 pers.] met 1x poster van één van haar tekeningen (zolang de voorraad strekt).

Signeren op 1 december

Op zaterdag 1 december 2018 is Marjolein Bastin in het Noord-Veluws Museum aanwezig om te signeren. De signeersessie duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

www.noord-veluws-museum.nl; 0341-250560

• LocatieWinckelweg 17A