Online workshop Tuinontwerp van Trompenburg

14 April 2021 t/m 30 April 2021

Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam beleeft zware tijden. Net als bij heel veel musea en attracties hakken de maatregelen er flink in. Maar de coronacrisis haalt óók heel veel creativiteit naar boven. En omdat iedereen thuis zo langzamerhand de tuin weer op orde gaat brengen, introduceert Trompenburg een aantal online workshops. Te beginnen met de workshop Tuinontwerp.

Online tuinaanleg
Denk je aan Trompenburg, dan denk je aan schitterende planten en bomen. Maar ook aan mooi aangelegde perken, paden en pleinen. Stuk voor stuk bedacht en aangelegd door professionele tuinmannen en –vrouwen. Een van deze tuinvrouwen is Winnefred van Dijk. Naast haar baan bij Trompenburg is zij tevens actief als tuinontwerpster. Haar kennis deelt zij nu in een tweetal online workshops. Het eerste deel van het tweeluik is vanaf 14 april voor €12,50 verkrijgbaar via de website van Trompenburg.


Groen vakmanschap
Deze film is volledig toegespitst op het ontwerpen van de perfecte tuin voor iedere locatie. Klein of groot, bestraat of met gras, zonovergoten of in de schaduw. Aan de hand van tekeningen, plattegronden en jarenlange ervaring. Na het zien van de bijna 40 minuten durende film, is het de bedoeling dat iedereen aan de slag kan met zijn of haar eigen tuin. In het vervolg dat de maand erna online beschikbaar komt, gaat de Tuinvrouw van Trompenburg dieper in op beplanting en de verdere invulling van het gemaakte ontwerp.

In de toekomst vaker online
De coronacrisis heeft Trompenburg gedwongen om anders te gaan denken. Om andere verdienmodellen te gaan ‘exploreren’. Na de succesvolle Winterlezing van afgelopen jaar, is dit het tweede filmproject. De voorbereidingen voor nog meer onderwerpen en een eigen YouTube kanaal zijn in volle gang. Ook na de heropening zal Trompenburg zich online blijven roeren om haar kennis en groene vakmanschap te blijven verspreiden.

 

Info: www.trompenburg.nl

    • Kosten€ 12,50

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK