Virtuele lente-editie van de Tuindagen van Beervelde

1 Mei 2020 t/m 30 Juni 2020

Het Tuindagen-team beschouwt het als zijn missie kwekers en tuinliefhebbers bij elkaar te brengen. Wij doen dit het liefst van al in het Park van Beervelde, een locatie die wij het hele jaar door in functie van dit doel beheren.
 
Deze lente bleek dit onmogelijk, daardoor hebben wij besloten onze functie als organisator op een andere manier te vervullen, namelijk via een digitaal platform.
In deze virtuele editie van de Tuindagen van Beervelde stellen wij onze deelnemers voor die een webshop hebben of via een andere manier bestellingen op afstand kunnen noteren. Op basis van categorie, standhouder of specialiteit kom je op de virtuele Tuindagen bij een deelnemer terecht bij wie je rechtstreeks kan kopen. Verschillende deelnemers bieden ook speciale acties of voordelen aan, gaande van fikse kortingen, gratis thuisleveringen tot moederdagacties én gratis mondmaskers.
 
Tenslotte hebben wij de kwekers speciaal in de spotlight willen zetten. De meeste onder hen mogen jullie opnieuw ontvangen, zij zijn terug te vinden op onze interactieve kaart. Door rechtstreeks bij de kwekers te kopen wordt de lokale sierteeltsector ondersteund.
 

Virtuele Tuindagen

    • LocatieBeervelde-Dorp 75
      9080 Beervelde

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK