Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve Wolfheze

6 Augustus 2021 t/m 7 Augustus 2021

6 en 7 augustus 2021

Wie optimaal van al het goede van de zomer wil genieten mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!
De privétuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de mooie moestuin bieden volop inspiratie. Op de kwekerij is een uitgebreid assortiment vaste planten op voorraad. De grote schuur met allerlei kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding nodigt uit tot snuffelen. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met wat lekkers. 

De allermooiste bloemen voor uitbundige boeketten
Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen  als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en natuurlijk de dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.  

Van 10-17 uur. De toegang is gratis. 

Info: www.boschhoeve.nl

    • LocatieBoshoeve 3
      6874 NB Wolfheze
      Gelderland
    • Kostengratis

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK