Mail & Win: Boek Eigen groenten en kruiden

Mail & Win: Boek Eigen groenten en kruiden

Maak kans op een gratis exemplaar van het boek Eigen groenten en kruiden! Lekker, kokerellen met groenten en kruiden uit eigen tuin. Een handige hulp bij het kweken ervan is het pas verschenen Eigen groenten en kruiden met een duidelijke jaarkalender met zaai-, bloei- en oogsttijden en meer.

Dit moestuingidsje is geen dik standaardwerk met tientallen variëteiten, maar het behandelt in een speelse opmaak alles over het zelf zaaien van  veertig groenten en bloemen ’die niet in de moestuin mogen ontbreken’, zoals wortel, biet, radijs, broccoli, witte en groene kool, spinazie, prei, sla, tomaat. Ze worden per soort besproken met puntsgewijze actielijstjes, tips en verhelderende illustraties. Inleidende hoofdstukken geven bovendien op vragen als ’Zaaien, ja, maar hoe’ en ’Zaaien, waarom?’ Een startersgids die even interessant is voor ervaren moestuiniers, ook dankzij de zaaitips volgens de maancyclus.

Eigen groenten en kruiden, Catherine Delvaux, Kosmos Uitgevers. ISBN 9789021563596. Prijs: € 14,99.

Laat je gegevens achter en maak kans op een gratis boek. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 15 januari 2017.

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

SCHOUTEN MEVR L.

waar laat ik mijn gegevens achter?
erg onduidelijk allemaal ...

lucie schouten

Reageren op

MONDEEL - KNOEST MEVR A

Had hier net een heel verhaal getypt, Zocht even mijn lidnummer elders op de site en bij terugkomst bij dit verhaal was alles weg. Dus begin ik maar opnieuw, zonder verhaal.

Ik ben het eens met de opmerking van mevrouw L. Schouten van 20-12-2016, die zich afvraagt waar zij haar gegevens moet achterlaten en die het allemaal erg onduidelijk vindt allemaal. Ik sluit mij geheel bij haar aan.

Is het soms de bedoeling dat ik hier mijn gegevens acherlaat om kans te maken op het boek Eigen groenten en kruiden? Lijkt me eigenlijk niet, want er staat boven: Praat mee op groei.nl. en ik wens helemaal niet mee te praten op groei.nl, alleen maar een kans op zo’n boek te hebben. Aangezien ik geen andere plek kan vinden waar ik mijn gegevens kan achterlaten, meld ik ze dan toch maar hier:

Anke Mondeel
lidnummer: 145955
e-mailadres: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Reageren op