Mail & Win Buiten is het Groen Henk Gerritsen

Mail & Win Buiten is het Groen Henk Gerritsen

Maak nu kans op een gratis exemplaar van het boek Buiten is het Groen door Henk Gerritsen en Piet Oudolf over de herinrichting van het landgoed Waltham Place bij Londen. We mogen 5 boeken weggeven!

Wil je kans maken op dit boek? Laat hieronder je gegevens achter! We geven er 5 weg. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 13 december 2020. 

De Nederlandse tuinontwerper Henk Gerritsen begon in 1978 met de Priona Tuinen in Schuinesloot. Sindsdien is hij internationaal bekend geworden met de boeken die hij samen met de tuinontwerper Piet Oudolf schreef. Eén van zijn mooiste opdrachten is de herinrichting van het landgoed Waltham Place bij Londen. In dit boek gaat Gerritsen in op de achterliggende ideeën bij zijn ontwerp en zijn belangstelling voor de verschillende natuurlijke plantgemeenschappen in de wereld.

Buiten is het Groen door Henk Gerritsen, co-auteur Piet Oudolf.  Uitgeverij Architectura & Natura. ISBN 9789461400437. Gebonden herdruk volledig in kleur. Prijs € 45,-.

Meer decemberboeken winnen?

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK