Mail & Win Gratis kaarten Indische Pracht

Mail & Win Gratis kaarten Indische Pracht

Maak kans op gratis kaarten voor de expositie ‘Indische Pracht’ met oogstrelende bloemportretten van Dennis A-Tjak in het Westfries Museum in Hoorn. We geven 10x2 kaarten weg!

De expositie duurt t/m 19 januari 2019. 

Wil je kans maken op de vrijkaarten? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 26 december 2018. 

Fotokunstenaar

In 1596 deden Nederlandse handelsschepen voor het eerst Indië aan. Het was het begin van een fascinerende ontdekkingstocht door deze voor hen nieuwe wereld vol exotische bloemen, planten en kruiden. De Hoornse fotokunstenaar Dennis A-Tjak legde deze bloemen, planten en kruiden met grote passie vast voor de tentoonstelling ‘Indische pracht’. 

Zijn portretten zijn technisch perfect, verrassend en soms zelfs vervreemdend abstract, maar in alle gevallen oogstrelend. Het zijn stuk voor stuk sterke beelden die je als kijker de zeldzame schoonheid van de Indonesische flora laten ontdekken. Dat is precies wat hem verbindt met de Nederlanders uit de tijd van de VOC.

Praktisch

Toegangsprijs: volwassenen € 9 (jeugd tot 18 jaar gratis)
 Meer informatie: www.wfm.nl/indische-pracht
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK