Mail & Win: gratis kaarten Paleis Het Loo

Mail & Win: gratis kaarten Paleis Het Loo

Maak kans op gratis kaarten voor de Museum Paleis Het Loo. Nu officieel een botanische tuin! We geven 10 gratis kaarten weg.

Museum Paleis Het Loo heeft de officiële status van ‘botanische tuin’ verkregen, een beloning voor decennia lang vakmanschap! Er worden een aantal bijzondere plantencollecties beheerd, waarvoor al in de 17e eeuw de basis werd gelegd door de eerste bewoners van het paleis, Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary II. Hiertoe behoren onder meer de Citrus collectie met sinaasappelbomen van meer dan 300 jaar oud, historische fruitrassen, laurierbomen en oranjerieplanten. 

Delfts blauwe tuinvazen

Op 23 mei start het tuinseizoen op Paleis Het Loo en zijn de kuipplanten en de Delfts blauwe tuinvazen weer te zien. De 45 vazen, vorig jaar vervaardigd naar 17e-eeuws voorbeeld, zijn gevuld met exotische planten en vormen echte blikvangers in de barokke paleistuinen!
In het tuinseizoen worden ook de tuintours en botanische tours weer aangeboden.
Meer informatie: paleishetloo.nl/lente

Wil je kans maken op de kaarten? Wij geven 10 kaarten weg. Vul jouw gegevens in en verzend het formulier. Onder de inzenders worden de kaarten verloot. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt tot 22 mei  2017.

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl