Mail & Win roos ‘Jacky’s Favorite’

Mail & Win roos ‘Jacky’s Favorite’

Wil jij kans maken op deze adembenemende en supergezonde roos ‘Jacky’s Favorite’? Deze bloeirijke trosroos bloeit onafgebroken van juni t/m november en insecten zijn er dol op! We mogen er 20 weggeven uit naam van Roses4Gardens t.w.v. € 22,50.

Wil je kans maken op een exemplaar van deze mooie roos? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 31 maart 2020. 

Gezonde roos

Een roos is, met haar vele verschijningsvormen en de rijke en langdurige bloei, een sieraad voor in de tuin. Roses4Gardens stelt 20 rozen beschikbaar van het ras ‘Jacky’s Favorite’ t.w.v. € 22,50 incl. de verzendkosten. Dit is een supergezonde roos, die het predicaat Excellence Roses draagt.

Trosroos met lange bloei

Deze bloeirijke trosroos bloeit onafgebroken van juni t/m november. De lichtroze tot rozerode bloemen zijn gebundeld in grote trossen, met tot wel 80 bloemen per tros. De afzonderlijke bloemen hebben een diameter van 6 à 7 cm en zijn open tot halfgevuld.

Rosa 'Jacky's Favorite' lokt insecten 

Het zijn magneten voor insecten als honingbijen, hommels en zweefvliegen die dankbaar gebruik maken van het stuifmeel. De roos geurt licht en het blad is glanzend donkergroen. Plant de roos op een plaats waar minimaal 4 uur de zon schijnt en je hebt jarenlang rozenplezier. 

Wil je meer weten over tuinrozen? Ga dan naar www.roses4gardens en volg hun Facebookpagina.

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK