Mail & Win Tuinscheurkalender 2019

Mail & Win Tuinscheurkalender 2019

Maak kans op een gratis exemplaar van de Tuinscheurkalender 2019, samengesteld door de groenauteurs Romke van de Kaa en Paul Geerts. Met tips, weetjes, spreuken en leuke uitjes! We geven er 10 weg.

Wil je kans maken op deze scheurkalender? Laat hieronder je gegevens achter! We geven er 10 weg. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 30 september 2018. 

In De tuinscheurkalender 2019 geven Romke van de Kaa en Paul Geerts allerlei tips om de tuin niet alleen aantrekkelijker te maken voor het oog, maar ook voor de vele nuttige dieren en insecten die er steeds afhankelijker van worden, zoals vogels, bijen, vlinders, egels en salamanders. Tuinen kunnen namelijk een belangrijke rol spelen voor de biodiversiteit. Een tuin is geen eiland, maar een onderdeel van een groter geheel. Welke bomen en struiken bieden goede schuilplaatsen? Welke bloeiende planten zijn geliefd bij hommels en vlinders? Hoe kun je een goede nestelruimte creëren voor egels en muizen?

Deze unieke scheurkalender staat boordevol wetenswaardigheden voor een leefbare tuin..

De tuinscheurkalender, Romke van de Kaa en Paul Geerts, uitgeverij Altas Contact. ISBN 9789045036083. Prijs: € 14,99. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK