Festival Gardenista een jaar uitgesteld

De organisatie van Gardenista heeft besloten het groene festival dat van 13 t/m 17 mei 2020 zou plaatsvinden op de historische buitenplaats den Alerdinck niet door te laten gaan. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 kunnen we niet anders dan het evenement uitstellen naar volgend jaar. Gardenista trekt duizenden bezoekers van alle leeftijden uit het hele land en daarbuiten. De volgende editie van het groene festival Gardenista staat gepland voor 26 t/m 30 mei 2021.

Het is een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, de deelnemers aan onze wedstrijden en de vele vrijwilligers die dit festival mogelijk maken. In 2021 zullen we er voor gaan om dit mooie groene festival weer met elkaar te kunnen beleven. De volgende editie van het groene festival Gardenista staat gepland voor 26 t/m 30 mei 2021.
Voor dit jaar zoeken we nog naar mogelijkheden om het Gardenista gevoel levend te houden.

Meer in deze categorie