Florale explosie met Max van de Sluis en Per Benjamin

Je hebt nu de kans om twee wereldberoemde arrangeurs aan het werk te zien: de Nederlandse Max van de Sluis en de Zweedse Per Benjamin. Op 6 oktober 2018 in de Flint in Amersfoort organiseert Groei & Bloei een demonstratie met beide creatieven! Je kunt nu kaarten bestellen. € 5,- korting voor leden van Groei & Bloei.

6 oktober Flint Amersfoort

Voor kaarten klik hier

Twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars geven een weergaloze demonstratie: de Nederlandse Max van de Sluis en Per Benjamin uit Zweden. Zij beheersen de kunst van het omzetten van emoties in florale en vegetale arrangementen. Gevoelens van bewondering, verbazing, liefde, geluk… vakmanschap, materialenkennis en esthetiek vormen de voedingsstof voor ware kunstwerken die de verbeelding prikkelen.

20 arrangementen

Wat gebeurt er als je de talenten van twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars bundelt?  Er ontstaat een ware explosie van creativiteit, originaliteit en schoonheid. De arrangeurs maken in totaal ruim 20 inspirerende arrangementen, die na afloop van de show voor een deel verloot worden. De bloemstukken zijn vanuit de zaal ook op een groot scherm te zien en kunnen na afloop van dichtbij bewonderd worden.

• Za 6 okt 2018
  • Prijzen: normaal: € 32,50 / Leden Groei & Bloei: € 27,50
  • Tickets via Flint
  • Aanvang show: 19:30 uur
  • Foyer open: 18.30 uur
  • Ook te volgen via een groot scherm tijdens de show.

Beeld: Nico Alsemgeest

Meer in deze categorie