Fotowedstrijd eetbare tuin

Doe mee met de Groei & Bloei fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen zoals een workshop natuurfotografie bij Martin van Lokven of een jaar lang gratis lidmaatschap van Groei & Bloei!

De wedstrijd is gesloten. De winnaars worden deze week bekend gemaakt!

Fotografeer in het thema eetbare tuin en win!

Het thema is 'eetbare tuin'. Je mag dit ruim opvatten ... eetbaar voor de mens, voor dieren groot en klein. Zijn er veel vogels in je tuin die komen snoepen? Heb jij een prachtige moestuin? Heb je al uit je moestuin gegeten of een mooie foto van de oogst? Laat je creativiteit de vrije loop! Fotograaf Martin van Lokven zal 5 winnende foto's kiezen en een toelichting geven op zijn keus. Ook zullen de winnende foto's gepubliceerd worden in Groei & Bloei (septembernummer). De wedstrijd loopt van 15 mei t/m 15 juni 2020.

Fotowedstrijd eetbare tuin

Dit zijn de prijzen die je kunt winnen:

• 1e prijs en 2e prijs: deelname aan een 1-daagse workshop natuurfotografie naar keuze van Martin van Lokven. Zie hier het overzicht van workshops
  • 3e prijs: 1 jaar lang gratis lidmaatschap G&B (voor nieuwe én huidige leden)
  • 4e prijs: VVV bon van 50,-
  • 5e prijs: regenton Rainsaver van de Tuinen-shop

Hoe doe je mee?

Lees eerst de wedstrijdvoorwaarden:

• Iedere deelnemer kan maximaal één foto insturen. Stuur je er meerdere, dan doet de laatst ingestuurde foto mee met de wedstrijd.
  • Stuur de foto als jpeg-bestand via onderstaand formulier.
  • Je krijgt een bevestiging zodra de foto in goede orde ontvangen is.
  • Zorg dat het bestand maximaal 8 MB groot is en minimaal 1 MB.
  • De foto mag bewerkt worden: uitsnede maken, beetje retoucheren en verscherpen, kleur en contrast verbeteren. Een onderdeel uit de foto verwijderen of onderdelen inmonteren is niet toegestaan.
  • Zorg dat de rechten van de foto bij jou liggen.
  • Tijdens de duur van de fotowedstrijd zullen we regelmatig een aantal inzendingen op Facebook en Instagram zetten. Dit zegt nog niets over je winkansen ...
  • Fotograaf Martin van Lokven zal uit alle inzendingen vijf winnaars kiezen.
  • In week 25 maken we de winnaars bekend.

Veel succes!