Fotowedstrijd Rijp verbeeld, doe mee!

Rijp verandert zelfs het simpelste tuintje of een dode plant in een sprookje. Kijk jij ook weleens door de lens van een camera? Doe dan mee met onze winterfotowedstrijd.

Fotowedstrijd: Rijp verbeeld!

Upload een foto van een tuin of plant met rijp en maak kans op een gratis workshop tuinfotografie van Hans Clauzing ter waarde van € 42,50 in de Hortus Botanicus Leiden om de fijne kneepjes van het vak te leren! We mogen drie workshops 'weggeven', dus drie maal kans om te winnen ... De wedstrijd is zowel voor leden als niet leden.

Hoe doe je mee?

1. Lees eerst hieronder de wedstrijdvoorwaarden.
  2. Bekijk de ingestuurde foto's in het album fotowedstrijd en klik op uploaden. Je vult je gegevens in, geeft de foto een titel en je bent klaar.
  3. Als je je foto hebt geüpload dan is deze direct op de site van Groei & Bloei te zien bij de lezersfoto’s. Staat hij er niet tussen dan is het uploaden van de foto niet gelukt. Je kunt maximaal 3 foto's per deelnemer insturen.
  4. Je kunt ook rechtstreeks naar uploaden gaan, rechts op deze pagina (of op mobiel helemaal onderaan op de pagina).
  5. Begin februari zal Hans Clauzing uit alle inzendingen drie winnaars kiezen.

Veel succes!

Meer weten over Hans Clauzing?

Hans Clauzing al meer dan 20 jaar actief in de tuin en botanische fotografie. Zijn werk verschijnt in de bekende tuinbladen zoals Home and Garden, Landleven en natuurlijk in Groei & Bloei.

Regelmatig geeft Hans Clauzing workshops op locatie in tuinfotografie en vertelt hierbij enthousiast over zijn beide passies. Als voormalig biologiedocent kan hij met veel toewijding over de natuur vertellen. Naast de fotografie voor tuinmagazines maakt en schrijft hij boeken. Zijn laatste boek Planten – en tuinfotografie schreef hij in samenwerking met Caroline Piek. Zij is eveneens professioneel fotograaf. Samen geven zij in dit boek hun inzichten prijs over hoe ook jij de mooiste tuinfoto’s kunt maken.  Ook geven zij tips hoe je ook de bezoekers van je tuin mooi op de foto kunt zetten. Wij mogen vier exemplaren weggeven van dit handige boek!  Deze Mail & Winactie loopt tot en met 16 januari 2018.