Fotowedstrijd Groei & Bloei oranje boven!

Bij Groei & Bloei zijn we in de koninklijke maand april op zoek naar de mooiste tuin /natuur/bloemen/bloemschikfoto’s met als thema oranje boven. Deel met ons jouw oranje boven gevoel en win een prachtige vuurkorf zodat je in de zomer nog langer van je tuin kan genieten.

Wat kun je winnen?

De vuurkorf Cube ter waarde van € 39,95 om de komende mooie maanden langer van je tuin te kunnen genieten! Ben je geen lid van Groei & Bloei? Dat geeft niks. De wedstrijd is zowel voor leden als niet leden.

Hoe doe je mee?

Bekijk de ingestuurde foto's in het album fotowedstrijd klik op uploaden. Je vult je gegevens in, geeft de foto een titel en je bent klaar.

Je kunt ook rechtstreeks naar uploaden gaan, rechts op deze pagina.

Begin mei gaat de redactie uit alle inzendingen een winnaar kiezen. Heb je gewonnen? Dan nemen wij contact met je op en wordt de prijs naar je toegestuurd.

De sluitingsdatum van de wedstrijd is 30 april 2017.

Als je je foto hebt geüpload dan is deze direct op de site te zien van Groei & Bloei bij de lezersfoto’s. Staat hij er niet tussen dan is het uploaden van de foto niet gelukt. Je kunt maximaal 1 foto per deelnemer insturen.

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

WAGENAAR MEVR M

heel leuk, alleen lukt het me niet om een foto te uploaden!
Als je naar het vakje “klik hier om afbeelding te uploaden” dan gebeurt er niets.
Weet u wat hier aan de hand is?

KALEE-GIESKENS MEVR S.

De uploadlink zit er niet op, dus je kunt helemaal geen foto uploaden! Graag even repareren….

KALEE-GIESKENS MEVR S.

Hij doet het weer! smile