Fotowedstrijd De Levende Tuin

Het thema van de Groei & Bloei Nationale Tuinweek is De levende tuin. Een levende tuin vraagt erom gefotografeerd te worden! Doe mee met de landelijke fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen zoals een jaar lang gratis lidmaatschap van Groei & Bloei! Of win een leuke, informatieve workshop voor twee personen bij Modeste Herwig of 2 kaarten voor de film Backyard Wilderness in het Omniversum Den Haag.

Fotografeer je levende tuin en win!

De wedstrijd is gesloten, de winnaars worden op 13 juni bekendgemaakt!

Een levende tuin vraagt erom gefotografeerd te worden! Doe mee met de landelijke fotowedstrijd in het kader van de Tuinweek van 8 t/m 16 juni en maak kans op een mooie prijs:

Hoe doe je mee?

1. Lees eerst hieronder de wedstrijdvoorwaarden.
  2. Ga naar de fotowedstrijd en klik op uploaden. Je vult je gegevens in, geeft de foto een titel en je bent klaar.
  3. Als je je foto hebt geüpload dan is deze direct op de site van Groei & Bloei te zien bij de lezersfoto’s. Staat hij er niet tussen dan is het uploaden van de foto niet gelukt. Je kunt maximaal 3 foto's per deelnemer insturen.
  4. Je kunt ook rechtstreeks naar uploaden gaan, rechts op deze pagina (of op mobiel helemaal onderaan op de pagina).
  5. Tijdens de Nationale Tuinweek zal de redactie van Groei & Bloei uit alle inzendingen drie winnaars kiezen.
  6. Stuur je foto in voor 11 juni 2019.

Veel succes!