Gardenista 2020, het groene festival!

Gardenista, het groene festival van Nederland, vindt in 2020 plaats van 13 t/m 17 mei bij Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem (gemeente Raalte). Hét groene festival van Nederland op een prachtig landgoed, georganiseerd door KMTP Groei & Bloei.

Tickets Gardenista 2020

Beleef het groen tijdens dit festival, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kaarten zijn nog tot en met 19 januari met korting te bestellen via www.gardenista.nl. Hier  vind je ook het laatste nieuws, of kijk op Facebook en Instagram. Of meld je aan voor de Gardenista nieuwsbrief!

Inschrijving wedstrijden geopend!

Tijdens Gardenista vinden twee wedstrijden plaats: een bloemschikwedstrijd en een showtuinwedstrijd. Iedereen die de uitdaging aan wil gaan, kan zich inschrijven. Amateurs, studenten en professionals bloemschikken via bloemschikken(apenstaartje)gardenista.nl en tuinontwerpers voor de showtuinen via walenberg(apenstaartje)groei.nl. Ook kwekers en makers van mooie producten kunnen zich als deelnemer aanmelden via info(apenstaartje)gardenista.nl.

Gardenista 2020, het groene festival!

Gardenista zoekt nog vrijwilligers

Natuurlijk kun je als bezoeker naar Gardenista gaan en een onvergetelijke ervaring opdoen,  maar misschien is het nog wel veel leuker en spannender om zelf een bijdrage te leveren aan deze unieke groenbeleving. Het Gardenista-team is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die van de tweede editie een nóg groter succes willen maken. Nieuwsgierig geworden? Op www.gardenista.nl vind je alles wat je moet weten. Daar kun je je ook aanmelden als vrijwilliger en natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Meer in deze categorie