Gardenista 2021, het groene festival!

Dit jaar vindt Gardenista van 22 tot en met 26 september plaats op historische buitenplaats Den Alerdinck bij Zwolle. Een prachtige buitenplaats waar je alle ruimte hebt om coronaproof en volgens de RIVM-maatregelen te genieten van showtuinen, workshops, optredens en eeuwenoud natuurschoon.

De tweede editie van Gardenista vindt plaats op het prachtige buitenplaats Den Alerdinck. In het koetshuis kun je interessante groenlezingen volgen, maar het grootste deel van het programma speelt zich in de buitenlucht af. Daar vind je kwekers en andere groenexposanten met extra grote stands, ruim opgezette horeca met zitjes, grote en kleine showtuinen en demonstraties, workshops.

Kom naar Gardenista

Den Alerdinck is uitstekend te bereiken. Pak de trein naar Heino en stap daar op de festivalpendelbus. Wie liever met eigen vervoer, dat kan natuurlijk ook. Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving voor alle soorten vervoer!

Om te garanderen dat het op het festivalterrein niet te druk wordt, wordt mogelijk een tijdsslot gehanteerd. Je kunt je kaarten nu al online bestellen!

Tickets Gardenista 2021

Beleef het groen tijdens dit festival, dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.gardenista.nl. Hier  vind je ook het laatste nieuws, of kijk op Facebook en Instagram. Of meld je aan voor de Gardenista nieuwsbrief!

Gardenista zoekt nog vrijwilligers

Natuurlijk kun je als bezoeker naar Gardenista gaan en een onvergetelijke ervaring opdoen,  maar misschien is het nog wel veel leuker en spannender om zelf een bijdrage te leveren aan deze unieke groenbeleving. Het Gardenista-team is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die van de tweede editie een nóg groter succes willen maken. Nieuwsgierig geworden? Op www.gardenista.nl vind je alles wat je moet weten. Daar kun je je ook aanmelden als vrijwilliger en natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Meer in deze categorie