Maak jij de mooiste coverfoto op Gardenista?

Maak de mooiste coverfoto op Gardenista! Elke dag een winnaar!

Elke dag een winnaar

Maak jij de mooiste coverfoto op Gardenista? Maak tijdens je verblijf op Gardenista een foto met je mobiel en stuur die voor 15.00 uur naar fotowedstrijd(apenstaartje)groei.nl. Ben jij de winnaar van de dag dan zie je dezelfde dag jouw foto als cover van het tijdschrift Groei & Bloei op Facebook en Instagram!

Je wint ook een mooi vlinderhuis, je krijgt de cover ingelijst thuisgestuurd én jouw foto wordt geplaatst in het tijdschrift.

Wedstrijdvoorwaarden

1. Stuur dezelfde dag voor 15.00 uur je foto('s) naar fotowedstrijd(apenstaartje)groei.nl
  2. zet je naam in de mail
  3. Je kunt maximaal 3 foto's per deelnemer insturen. Probeer elke foto binnen de 5 mb te houden