Mail & Win De geheime tuin

Mail & Win De geheime tuin

Maak kans op een gratis exemplaar van het bijzondere boek De geheime tuin van Frances Hodgson Burnett in een prachtige hervertelling door Imme Dros. We mogen 5 exemplaren weggeven!

Wil je kans maken op dit boek? Laat hieronder je gegevens achter! We geven er 5 weg. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 13 december 2020. 

The Secret Garden van Frances Hodgson Burnett verscheen voor het eerst in 1911. Meer  dan honderd jaar later is het verhaal over het stugge, egoïstische weesmeisje Mary dat een verboden, verwaarloosde tuin weer tot bloei weet te brengen – en daarmee zichzelf – nog altijd betoverend voor jong en oud. Prachtige vertelling waarin de parallellen tussen natuur, vriendschap en verbeelding onopvallend lijken, maar magisch zijn.

De geheime tuin, hervertelling van de klassieker door Imme Dros. Vanaf 10 jaar.
Auteur: Frances Hodgson Burnett, co-auteur: Onbekend 9-12 jaar. 
ISBN 9789025876470, www.kinderboeken.nl € 17,99

Tonke Dragt over De geheime tuin:
‘Verrukkelijk boek – mijn lievelingsboek. De geheime tuin heeft alles: het is geheimzinnig, spannend en betoverend mooi! Een boek dat ieder kind gelezen moet hebben.’

Meer decemberboeken winnen?

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK