Mail & Win voederhuis Niagara en 2,5 kg premium voedertafelmix

Mail & Win voederhuis Niagara en 2,5 kg premium voedertafelmix

Wil je kans maken op een gratis voederhuis Niagara en 2,5 kg premium voedertafelmix van Vivara t.w.v. € 43,-? Doe mee, we geven 5 pakketten weg.

Wil je kans maken op een Niagara voederhuis met voedermix? Laat hieronder je gegevens achter! We geven er 5 weg. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 31 december 2019. 

Een ideaal vogelvoedersysteem is een hangend voederhuisje. Dit kun je zowel in een boom als aan een voederpaal hangen. Niet voor niets heeft Vivara een uitgebreid assortiment, zoals deze gebrande serie. De combinatie van het zwarte dak en het gevlamde hout geeft de voederhuisjes een moderne uitstraling. Het grote dak zorgt ervoor dat het voer droog blijft. Door de thermisch gemodificeerde bewerking heeft elk voederhuis een unieke uitstraling en is het hout bovendien duurzamer. De voedersystemen zijn voorzien van een stevige en weersbestendige ophangkabel.
Voederhuis Niagara. Prijs € 34,99. Kijk voor meer informatie en andere voedersystemen uit deze range op www.vivara.nl.

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK