Mail & Win Gratis digitaal Plantenkennis programma

Mail & Win Gratis digitaal Plantenkennis programma

Maak nu kans op een gratis exemplaar van het handige programma Plantenkennis waarmee je gemakkelijk de juiste plant voor de juiste plek vindt. We geven 5 exemplaren weg t.w.v. € 49,95!

Wil je kans maken op een DVD met het Plantenkennis programma? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars maken we na afloop bekend op deze website. De actie loopt t/m 31 maart 2018. 

Plantenkennis: de digitale planten-encyclopedie

Wil je weten hoe hoog een plant wordt of wanneer deze bloeit? Van welke grondsoort hij houdt en of hij een voorkeur heeft voor zon of schaduw? Het antwoord op al deze vragen is terug te vinden in het programma Plantenkennis.

Met de handige zoekfunctie vind je snel de juiste plant voor de juiste plek! Vul je wensen in voor de plant die je zoekt en en Plantenkennis biedt je een aantal mogelijkheden. En voor de professional in de tuin heeft het programma handige en praktische functionaliteiten zoals beplantingslijsten.

Het programma Plantenkennis bevat uitgebreide informatie over ruim 7900 planten die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Alle kenmerken van de plant staan beschreven, evenals hun winterhardheid en herkomst. Tevens is er bij veel planten achtergrondinformatie opgenomen over bijvoorbeeld de speciale eigenschappen en kwaliteiten van de betreffende plant. Per plant zijn er tot wel 15 foto's beschikbaar. Naast de informatie per plant is er ook algemene informatie te vinden over het geslacht of de familie. 

Er is een versie voor de thuisgebruiker (€ 49,95) en uitgebreidere versies voor de professional (vanaf € 99,50 ). Het programma is er voor Windows en voor iOS/Apple.

Meer informatie: www.plantenkennis.com/programma
 

Meer in deze categorie