Mail & Win luxe verplantschopje

Mail & Win luxe verplantschopje

Maak nu kans op een gratis handgesmeed verplantschopje aangeboden door Kwekerij Abbing in Zeist. We mogen 6 schepjes weggeven t.w.v. € 42,85 per stuk!

Wil je kans maken op een Sneeboer schepje? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 30 april 2019. 

Abbing bestaat dit jaar 127 jaar. Nadat de grondlegger Jan Abbing een tijdje heeft gewerkt als hovenier / tuinman voor Koning Willem III, werd hij in 1892 in staat gesteld zijn eigen kwekerij te beginnen in De Bilt. Al snel verhuisde hij de kwekerij naar een stuk grond nabij station Driebergen-Zeist. De plek waar nog steeds het familiebedrijf is gevestigd. Anno 2019 vind je nog steeds een bedrijf waarvan de ‘roots’ liggen in het groen.

Planten, meubels, gereedschap en deskundig advies

Naast de vele duizenden tuinplanten vind je veel klassieke én trendy tuinmeubelen. Het mooiste tuingereedschap, bloem- en groentezaden, alle mestproducten voor de tuin etc. Je krijgt advies over de volledige inrichting van jouw tuin door onze tuinadviseurs. Kom gezellig langs, een kopje koffie staat klaar!

Sneeboer verplantschopje

Wil je ook aan het werk in de tuin, doe dan mee en win het mooie, handgesmeed verplantschopje van Sneeboer ter waarde van €  42,85. Het kleine verplantschopje met kersenhouten heft is geweldig voor het potten van planten. Door zijn kleinere formaat is hij ook zeer goed te gebruiken bij de taken waarbij secuur gewerkt moet worden. Je krijgt ook de Abbing catalogus t.w.v. € 7,50!

Meer info: www.webshopabbing.nl

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK