Mail & Win Metalbird roodborstje

Maak kans op dit leuke xxs Roodborstje/vetbol- of pindaslingerhouder van Metalbird t.w.v. € 29,95. We geven er vijf weg. In elk pakje zitten 3 vogeltjes!

Wil je kans maken op een set van 3 roodborstjes? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht en worden bekend gemaakt op de site (onder Mail & Win). De actie loopt t/m 31 december 2017.

Het populaire roodborstje van Metalbird in het klein. Met een extra inkeping in het takje zodat je er een vetbol of pindaslinger aan kunt hangen. Ze worden geleverd met drie stuks tegelijk in één doosje.

Een mooi plekje voor jouw roodborst silhouet

Deze schattige vogeltjes staan leuk in een boom. Je kunt ze ook op een schutting bevestigen of aan een vogelvoederhuisje. Als je er een vetbol aan wilt hangen, ergens waar de poezen er niet bij kunnen. Ook is het het veiligst om het netje van de vetbol te halen en de bol bijvoorbeeld aan een touw te rijgen.

Van welk materiaal is het roodborstje gemaakt?

Deze roodborstjes zijn gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal wordt mooier door de weersinvloeden. Er komt namelijk een roestig laagje op. Na een tijdje transformeren de roodborstjes in een bruin roestig gekleurde schoonheid. Deze kleine roodborstjes zijn een stuk kleiner dan het oorspronkelijk roodborstje, misschien wel meer het formaat van een echte. Het takje van deze roodborst is 16 cm breed en het vogeltje is 8 cm hoog.

Meer info over metalbird en dit leuke roodborstje

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl

Reacties (20)

Anna Wienen

ik doe graag mee!!

Marja Steffens

Ik ken jullie blad al. Heb er een aantal jaren geleden een paar jaar een abonnement op gehad. Ik heb het nu op mijn verlanglijstje voor kerst gezet. Dus word ik nu nog geen lid!

Geno Neuhuys

Wat een leuke actie. Ik doe graag mee.

Boukje Heikens

Leuke winactie. Kan mooi in de boom hangen die in de tuin staat.
Heb veel vogels in de tuin, ze weten al precies dat ze gevoerd worden. Dit zal een mooie aanvulling zijn

Marjolein

Ik ben al jaren lid en actief binnen de vereniging in Enkhuizen en omstreken.

Wil Fransen

Ben al ....tig jaar lid en blijf het een leerzaam, mooi en blijmakend magazin vinden.

Tineke

Graag wil ik kans maken op drie van die roodborstjes.

Ginie

Ik doe graag mee, volgende jaar als we een nieuwe tuin in Ouddorp hebben zullen de vogeltjes een mooi plekje krijgen. ????

Martha

Ik doe mee

Henk Sponselee

altijd leuk

Willy Vink

Ik doe ook graag mee

MJ

leuke vogeltjes, mooie actie

Gerdaspaan

Leuke club jaren lid blad groei en bloei mochten meer bloemschikken bevatten of een kwartaaluitgave

Heleen Blaauwendraad

Wij zijn begin dit jaar verhuisd, veel roodborstjes in de tuin, waar ik enorm van geniet.
Dus een paar metalen kunnen er wel bij.

Alie BLAAUW

Leuke actie!

Marjo Gasseling-Dekkers

Een leuk blad, waar ik altijd naar uitkijk.
Gezellig om te lezen en zeker in de vakantie gaat het mee om uitvoerig te lezen.
Het roodborstje is een gezellig vogeltje die dicht bij je is als je in de tuin aan het werken bent.
Nu geniet ik ervan als hij op de voederplaats komt eten.
Maar nog mooier is het als ik hem van cortenstaal de gehele dag kan zien in mijn tuin.

anne

Ik doe ook graag mee.

H. DE HOOG

ik ben al jaren geabonneerd op groei & bloei, kijk er iedere maand naar uit.
Heb o.a. met gr& bl   geleerd hoe ik met mijn tuin op arme zandgrond om moet gaan.
De laatste jaren veel genieten door te luieren maar ook van het werken in de tuin.

Irma Reinders

Wat een leuke vogelhangers! Daar zullen “onze” tuinvogels héél erg blij mee zijn….. (en wij natuurlijk ook). Doe dus graag mee aan deze aktie

Fijn blad om te lezen.