Mail & Win Zakboek voor de klimaattuin

Mail & Win Zakboek voor de klimaattuin

Maak kans op een gratis exemplaar van het Zakboek voor de klimaattuin door Marc Verachtert en Bart Verelst. We mogen 10 boeken weggeven!

Wil je kans maken op een boek? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 20 april 2020. 

Hittebestendige tuin

Periodes van hittegolven, droogte, stortbuien en hevige wind zijn signalen van een veranderend klimaat. Als we optimaal van onze tuinen willen blijven genieten, zullen we maatregelen moeten nemen. In het Zakboek voor de klimaattuin lees je hoe je met eenvoudige ingrepen je tuin kunt beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Hoe vind je bij extreme hitte toch een koele plek? En hoe zorg je ervoor dat je een overvloed aan regen kunt benutten, in plaats van dat er een waterballet in je tuin ontstaat? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek antwoord. 
Zakboek voor de klimaattuin, Marc Verachtert en Bart Verelst. Uitgeverij Lannoo, ISBN 9789401464833. Paperback, 176 pagina’s. Prijs € 19,99. 
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK