Tuinonderhoud? Help! (Advertorial)

Tuinonderhoud? Help! (Advertorial)

De grauwe, grijze dagen liggen weer achter ons en het zonnetje laat geregeld haar gezicht weer zien. Hierdoor zien we dat onze tuinen weer gaan stralen! Geen dorre blaadjes meer aan de bomen en vrolijk gekleurde bloemen laten zich langzaam zien. Maar hoe zorg je nou dat jouw tuin er op haar best bij ligt straks in de zomer? 

Dit artikel is een samenwerking met TuinKeur

Voorjaarsonderhoud

Het antwoord op die vraag is vrij simpel: door je tuin een goede voorjaarsbeurt te geven zal deze er in de zomer netjes bijliggen. Want in de zomer wil je vooral genieten van alles wat ruikt, bloeit en groeit! Hier een aantal punten op een rij, waar jij als tuinliefhebber wellicht bekend mee bent:

  • Afgestorven blad mag weg bij de vaste planten
  • Groenblijvende heesters en coniferen kunnen eind april en begin mei worden geplant
  • Controleer of de klimsteunen bij klimplanten nog stevig vast zitten
  • Kale plekken op je gazon kunnen ingezaaid worden want het gras groeit al flink

Zoveel te doen

De opsomming is natuurlijk maar een kleine greep uit alle dingen die gedaan moeten of kunnen worden tijdens een voorjaarsbeurt. En hoe groter de tuin, hoe langer je jezelf ermee kan vermaken. Soms heb je wellicht de tijd niet om de hele tuin op orde te krijgen. Gelukkig ben je niet verplicht om het allemaal zelf te moeten doen. 

Je kan je vrienden of familie inschakelen, maar die hebben niet altijd groene vingers en je wilt niet dat ze de nieuwe scheuten van je rozenstruik afknippen. Daarom is er in heel Nederland professionele hulp te krijgen. Wist je dat er in Nederland ruim 6.000 hoveniersbedrijven zijn?! Dit betekent dat waar je ook woont, hulp dichterbij is dan je denkt! En je kan zelfs nog kiezen tussen een aantal bedrijven bij jou in regio.
 

Tuinonderhoud? Help! (Advertorial)

TuinKeur

Om je keuze makkelijker te maken is er een keurmerk voor hoveniers: TuinKeur. Dit is het enige keurmerk voor hoveniersbedrijven. Bij TuinKeur zijn bedrijven aangesloten die willen blijven groeien in kwaliteit en weten dat ze samen meer kunnen dan alleen. TuinKeur gecertificeerde hoveniers zijn gevestigd in heel Nederland. Op dit moment zijn er 324 bedrijven bij TuinKeur aangesloten. Dit betekent dat er al altijd een TuinKeur gecertificeerd bedrijf bij jou in de regio zit!

Keuzestress

Keuzes zijn overal! Ga ik zelf in de tuin aan de slag? Laat ik een aantal klussen uitbesteden? Of laat ik mijn hele tuin door iemand onderhouden? Als je voor de laatste twee opties gaat, kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze. We gaan je niet vertellen voor wie je moet kiezen, we kunnen de keuze alleen een stuk makkelijker maken. 

Er is namelijk een recensiewebsite voor hoveniers (https://hoveniernederland.nl/). Je kunt zoeken op jouw regio en de hoveniersbedrijven die het beste zijn beoordeeld door hun klanten komen bovenaan. Ook kan je daarna lezen wat deze klanten precies vinden van hun hovenier. Hoe kan je via internet nu beter te weten komen of je dat bedrijf moet vragen of beter links kan laten liggen? Neem gewoon contact op en nodig de hovenier desgewenst uit. 

€ 1000,- cashback op je factuur

Als je een TuinKeur hovenier inschakelt, dan kan TuinKeur jou dit jaar een mooie actie aanbieden. Als jij een recensie schrijft over de werkzaamheden van de hovenier speel je al mee voor € 1000,- cashback op je factuur. Elke maand is er een nieuwe winnaar! Lees hier meer over de cashback-actie: https://tuinkeur.nl/acties/ 

Tuinonderhoud? Help! (Advertorial)

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK