Winnaars fotowedstrijd De levende tuin

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin

De afgelopen weken kon je via onze website meedoen aan onze fotowedstrijd. De levende tuin was een inspiratiebron voor velen van onze lezers en volgers. We hebben meer dan 250 foto’s mogen ontvangen. Bedankt voor deze inzendingen! Uit deze foto’s een winnaar kiezen is nog niet zo gemakkelijk.

De redactie heeft zich mogen buigen over al deze inzendingen. De winnaars van de fotowedstrijd De levende tuin staan hieronder. 
We hebben uiteraard 1 winnaar en zij mag een workshop (voor 2 personen) volgen bij Modeste Herwig. We hebben 3x een tweede prijs te vergeven, zij krijgen een jaar lang een abonnement op Groei & Bloei en we hebben 5x een derde prijs te vergeven en dat zijn 5x 2 kaartjes voor de film Backyard Wilderness in het Omniversum in Den Haag. 
Gefeliciteerd! En de prijs komt zo spoedig mogelijk jullie kant op! 
 

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Dubbelleven van Riemke Koemans

De winnaar van de fotowedstrijd De levende tuin is Riemke Koemans. In een prachtige foto zien we meteen het leven in de tuin. Een foto met een mooie compositie en die het thema van de Nationale Tuinweek heel mooi weergeeft. 

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Aantrekkelijk blauw van Carry van der Kley

De tweede prijs is voor de foto Aantrekkelijk blauw van Carry van der Kley. De blauwe korenbloem en de libelles vormen een bijzondere blauwe levende foto.  

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Smikkelen op een pioenroos van Liande Reuling-Giesen

De tweede prijs is er ook voor de foto Smikkelen op een pioen van Liande Reuling-Giesen. Wat een kleine harde werkers zien we op deze foto. Deze mieren hebben een goede plek uitgekozen om te smikkelen. 

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Jonge pimpelmees op iris van Jan de Gier

De tweede prijs geven we ook aan de foto Jonge pimpelmees op iris van Jan de Gier, De bijzondere tekening van de pimpelmees kun je goed zien en het vogeltje zit nog wat onwennig op de iris, 

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Nieuw leven in de tuin van Angela van Oeffelen

De derde prijs is er voor Nieuw leven in de tuin van Angela van Oeffelen. Zo zien we vogeltjes graag in onze tuinen. Lekker op een takje kijkend om zich heen op zoek naar eten of een plekje voor een nestje.  

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Grote groene sabelsprinkhaan op onze petunia van Wilma Efting Dijkstra

De derde prijs is er ook voor Grote goene sabelsprinkhaan op onze petunia van Wilma Efting Dijkstra. Deze dieren worden niet door iedereen even mooi gevonden maar ook deze horen in een levende tuin en zo op een petunia levert het een prachtige foto op. 

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Van levensbelang van Benjamin Bierbauer

De volgende derde prijs is er voor Van levensbelang van Benjamin Bierbauer. De paarse kleur van de grote bol van de Allium vormt een mooi contrast met de kleine bezoeker die deze grote bol komt bezoeken.  

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Zoek zoek waar ben je van Willine van der Niet

Nog een derde prijs is er voor de foto Zoek zoek waar ben je van Willine van der Niet. Deze vlinder heeft zich heel onzichtbaar tussen alle bladeren verstopt. Een prachtig plaatje wat zo in je tuin kan voorkomen.

Winnaars fotowedstrijd  De levende tuin Koolwitje in de lucht van Betty Raijmakers

De laatste derde prijs gaat naar Koolwitje in de lucht van Betty Raijmakers. Wat een mooi contrast is er te zien in deze foto. Hoe meer biodiversiteit in de tuin hoe meer leven we mogen verwelkomen in de tuin. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK