Zaad bestellen van Salvia argentea

Zaad bestellen van Salvia argentea

Aaibare planten ... planten die je even moet aanraken als je er langs loopt. Ze zijn pluizig en zacht, zoals de pluimen van Pennisetum of mooi rond en kleurig als de bloeiende bollen van Allium 'Purple Sensation'. Of ken je Salvia argentea met zijn viltige blad? Zeer aaibaar. Je kunt nu zaad bestellen van Salvia argentea!

Zilversalie aantrekkelijk voor insecten

Salvia argentea, de zilversalie, begint in het eerste jaar begint met een enorme grijze viltige bladrozet. De bladeren kunnen wel 30 centimeter groot worden en zijn zeer zacht. De bladeren van deze lipbloemige zijn dichtbehaard en hebben een gegolfde rand. De bloemen zijn heel aantrekkelijk voor insecten. Geschikt voor een droge, warme plek. Je kunt 'm makkelijk zelf zaaien.

Hoe te bestellen?

  1. De zaden kosten € 3,25 per zakje (inclusief verzendkosten)
  2. Vul het onderstaande formulier in
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling, het te betalen bedrag, het rekeningnummer en verdere instructies over de betaling
  4. Als je het bedrag hebt overgemaakt, wordt de bestelling verwerkt.

Je kunt bij G&B nog veel meer zaad bestellen, kijk hier voor ander zaad van groente en sierplanten (vul telkens het formulier in dat bij het artikel/zaad hoort)

Beeld: Giny de Jong en GAP Photos
Uit: G&B november 2019

Uw gegevens

Aantal zakjes

Totaal:0,-

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK