Groei&Bloei 10 JAAR LOG EINDELOOSHAOF

10 jaar log eindelooshaof

10 JAAR LOG EINDELOOSHAOF

1 december a.s. is het 10 jaar geleden dat het eerste log van Eindelooshaof verscheen. Wel had ik onder het pseudoniem Wiebel al reacties geplaatst op logs van anderen. Een te kritische reactie op een log van Bea van IJzendoorn was de aanleiding om zelf te gaan loggen. O.a. Veris en Antje zullen zich Wiebel wellicht nog herinneren. In die 10 jaar zijn er veel aangename contacten ontstaan met collega-loggers.

Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik lid van Groei en bloei ben geworden vanwege de mogelijkheid aan het loggebeuren te kunnen deelnemen en niet vanwege de inhoud van het tijdschrift. Deze spreekt mij, zeker na de laatste vernieuwing, nauwelijks aan. Nu weer een afboeking van mijn rekening dreigde voor verlenging van het lidmaatschap kwam de gewetensvraag of ik het ermee gemoeide niet geringe bedrag niet beter aan zaad en planten kan besteden. En jawel in de toekomst zal dat bedrag zorgen voor nog meer groei en bloei direct in Eindelooshaof.

Ook de bijeenkomsten van de G&B-afdeling Echt hebben mij niet tot veel bezoeken verleid. Dit jaar zal de enige bijeenkomst waarbij ik aanwezig wil zijn plaatsvinden in november, een lezing van Romke van de Kaa.

Uiterlijk 31 december zal het laatste Eindelooshaof-log geplaatst worden.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (5)

Angela Been

Angela Been

Ach Wiel,
Ik kan t volledig begrijpen. En toch zal ik je missen.
Als ik nog een keer in de buurt van Thorn ga komen stuur ik je een e-mail.

Het ga jullie goed en dank je wel nog voor alle support in minder goede tijden bij mij.
Liefs Angela

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Wiel,
Weet je het zeker…..........
Interessante avonden/activiteiten mag je ook als niet lid bezoeken, logje schrijven??????
Hartelijke groet

Reageren op

Eindelooshaof

Eindelooshaof

Hoi Angela en Veris, de laatste tijd bleek uit de frequentie van mijn logs al dat de grote inspiratie tanende was. Bevindingen die ik absoluut met de opgebouwde loggerskring wil delen probeer ik vanaf volgend jaar zoveel mogelijk over te brengen via reacties. De logjes blijf ik zoals gewend volgen.

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Een weekje niet op de site gekeken en er is gelijk van alles gebeurd of staat te gebeuren: jouw afscheid van het “loggebeuren”, begrijpelijk, maar voor jouw trouwe volgers een bitter logge pil te slikken. Bij jouw eerdere afscheid schreef ik je al dat het voor een groot deel aan jou toe te schrijven is dat ik aan mijn tuinlong ben begonnen. Ik geniet ook altijd van jouw logjes, jouw manier, jullie Eindelooshaof. Jammer dat jouw aandeel zich gaat beperken tot reacties, maar zoals gezegd begrijpelijk.
Ons tuinhek staat altijd voor je open. Er valt nog genoeg te delen.
Hartelijke groet en fijn weekend.
Paul.

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Dag Wiel,
Ik vind het erg jammer dat je ons gaat verlaten.
Jouw inbreng was altijd bijzonder deskundig en vooral leuk om te lezen.
Je bent niet tevreden over het tijdschrift: dat verschilt inderdaad nogal per keer, maar de contributie is nodig om de boel draaiende te houden.
Ik hoop dat jouw besluit niet een kettingreactie teweeg zal brengen.

Het ga je goed Wiel

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK