Groei&Bloei OPEN TUIN en 33 + 33 = 66

Open tuin en 33 + 33 = 66

OPEN TUIN en 33 + 33 = 66

Woensdagmiddag 1 juni wordt Eindelooshaof de eerste keer dit jaar weer voor publiek opengesteld.

Een ander feit dat dan plaatsvindt is voor ons zeker zo gedenkwaardig. Een jaar geleden op 1 juni kwam op mijn log dat ik op 28 mei geplaatst had o.a. de volgende reactie:

Afgelopen zaterdag toevallig in Thorn geweest (voor de tweede keer in mijn leven dat ik me herinner)... heerlijk dorpje. Superlekkere aspergesoep gegeten op het terrasje tegenover de 3 cronen ...
Vandaag kom ik deze blog tegen ... en ik weet nu voor 90% zeker wie je bent ... ook door wiebel te zoeken ...
Op de een of andere manier hou je van dezelfde plantjes en principes als waar ik ook van hou ...
Als je weet wie ik ben wil je dan contact met me ? IRL bedoel ik ... Ik heb contact te lang uitgesteld ... was er niet aan toe ...
Als je niet weet wie ik ben dan sorry dat ik je lastiggevallen heb en excuses voor het misverstand ...
Groetjes Robert uit Vaals

Reactie door: Robert 01-06-10 om 01:21

Mijn reactie daarop luidde:

Robert,
Ik meen voor 100% zeker te weten wie jij bent. Als je kunt aanvaarden dat ik 33 jaar ouder ben dan toen wij elkaar de laatste keer zagen wil ik heel graag met jou bijpraten. Vanaf midden juni wordt Eindelooshaof opengesteld voor publiek op woensdagmiddag of op afspraak.
Voor een “leve groeate vrundj van mich” wil ik het liefste een afspraak vóór die tijd: 0475563010. Ik durf te wedden dat ik je een lekkerder aspergesoep kan serveren dan…

Reactie door: Wiel 01-06-10 om 22:27

Voor de niet ingewijden enige uitleg en verklaring van het rekensommetje.

Vorig jaar had ik op 1 juni de leeftijd van dik 66 jaar. Het was toen ruim 33 jaar geleden dat ik mijn zoon uit mijn eerste huwelijk op mijn 33e verjaardag de laatste keer zag en sprak.

Geen duur televisieprogramma maar een eenvoudig G&B-logje bracht ons na zo lange tijd weer samen.

Vorig jaar schreef ik ook dat op 15 juni voor mij de zomer was begonnen omdat ik de eerste bloei van de teunisbloem daarvoor als ijkpunt hanteer. Vanmorgen kon ik de eerste teunisbloem van dit jaar fotograferen, maar ik heb het idee dat de zomer dit jaar nog eerder begonnen is.

Ondanks de hier langdurig aanhoudende droogte zien de tayberries er al heel sappig uit. Nog enkele dagen en het heet smullen.

Ook de rode aalbes nadert de jam-jam-tijd.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4234)

Tineke (mijngroentje.nl)

Tineke (mijngroentje.nl)

Waar een logje al niet goed voor kan zijn!
Ik hoop dat jullie contact weer naar tevredenheid hersteld is.

Reageren op

Geke (cottagegarden)

Geke (cottagegarden)

Hoi Wiel,
Tussen de regels door is te lezen dat het is blijven zomeren na 1 juni 2010, zelfs in de winter. De tayberry en de rode aalbes zijn maar bijzaak vergeleken met de betekenis van de teunisbloem. Hoop voor jullie dat je de verloren jaren in het quadraat kunt bijpraten. Heel veel warmte samen.

Reageren op

Veris

Veris

Hé Wiel, waar een logje allemaal niet toe kan leiden, volgens mij hoort de open tuin daar ook bij. Heel veel succes met het nieuwe open tuinjaar.

Reageren op

Blom

Blom

Wow… wat een verhaal.
Elk woord heel zorgvuldig gekozen.
Heel herkenbaar zelfs. Hier kan geen tv-programma aan tippen.

Reageren op

Antje

Antje

Dag Wiel, kan me jouw verhaal nog heel goed herinneren van vorig jaar waarin je schreef : Heb weer contact met mijn zoon gekregen via mijn tuinlogjes! Fijn dat je er na een jaar nog zo positief over kunt schrijven.
Nog een prettige week gewenst en voor woensdag veel belangstellenden voor jullie tuin!

Reageren op

Paul

Paul

Dag Wiel,
Wat een prachtig verhaal! Geen tv voor nodig, maar een passie voor tuinieren die mensen weer bij elkaar brengt. Nou ja, aspergesoep ook. Ik krijg een positief gevoel bij jou verhaal. Veel succes en plezier in het nieuwe open tuinjaar. Groet.

Reageren op

Wiel

Wiel

Allen dank voor de hartelijke reacties. Vandaag de hele dag zachte regen gehad. De voorspelling voor de eerste opentuindag is zonnig en warmer dan vandaag. Kan niet meer stuk.

Reageren op

Tineke (Tuinbelevenis)

Tineke (Tuinbelevenis)

Dag Wiel, Dit is toch prachtig. Gezocht en gevonden via tuinlog. Dat is, voor mij, heel iets nieuws, nu eens niet via het Tracing Team van het Rode Kruis. Wees gelukkig.

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK