Groei&Bloei Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER

Actie tegel eruit en plant erin intratuin beemster

Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER

Afgelopen zaterdag stond Groei & Bloei Zaanstreek -  Waterland bij Intratuin Beemster voor de actie tegel eruit , plant erin.

Toen we aankwamen had Intratuin een leuk zitje voor ons geregeld, een grote bak voor de tegels en een heel groot rek met planten, ook de doos met promotiemateriaal van G&B was er

Meteen stonden er al mensen met een tegel in t winkelwagentje te wachten op ons.

De mensen konden kiezen uit hele mooie vaste planten en waren stuk voor stuk heel blij aan t uitzoeken.

Halverwege de ochtend was de verzamelbak helemaal vol met tegels en ook de planten raakten op . Zelfs de bonnetjes , die de mensen meekregen voor t passeren van de kassa moesten tot 2x toe bijgemaakt worden. Hulde aan t personeel als we iets vroegen regelden zij t meteen, plantjes, bonnetjes en niet te vergeten de koffie. Er werden zelfs tegels voor mensen door t personeel gebracht als de tegel niet zelf kon worden gedragen of gebracht.

t was een hele leuke dag waar we met voldoening op terugkijken. Veel reclame kunnen maken voor Gardinista, maar de mensen willen geen lid meer worden, maar gingen eerst op de website kijken en met de gratis maandbladen G& B hadden we veel blije reacties. Ook het zakje zaad was leuk om weg te geven.

De foto laat zien dat dat échte vlinderplanten waren door bij Intratuin en hij bleef nog zo mooi zitten ook.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK