Groei&Bloei Alweer winter en even op non actief

Alweer winter en even op non actief

Alweer winter en even op non actief

Sneeuw en hagel

Misschien kunnen jullie t je voorstellen, ik voel me best eenbeetje schuldig. Mn bijtjes zitten nu in de kou buiten, hoop dat ik ze als t beter weer wordt weer zie vliegen. Mn narcissen gaan nu toch wel snel achteruit na al die rare neerslag.

en verder moet ik t ff rustig aan doen in huis en de tuin. Ben gister geopereerd aan een triggerduim en ik had de vaste overtuiging dat ik over de wond en hechtingen een verband zou krijgen. Maar helaas t moet aan de openlucht genezen dus mag ik niks met mn rechterhand doen, waarin de muis bij mn duim 5 hechtingen zitten.

T is best lastig, maar voor mn eigen bestwil

doe er nog wat foto's vd tuin bij

en de schapen zijn weer terug. Ze grazen nu in t weiland tegenover ons huis.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

antje.bomer@groenelaantje.nl

antje.bomer@groenelaantje.nl

Hallo Angela,

Ben weer thuis, heb een paar gezellige dagen bij mijn zus gehad, Wel even lastig dat je niets met je geopereerde hand mag doen maar met deze kou lokt het buiten werken toch niet zo aan. Tijd om te lezen zonder dat je je bezwaard hoeft te vullen!
Ik heb in Hengelo een tuincentrum bezocht en een Camelia Yuletide gekocht en een imperata cylindrica Red Baron. Die zet ik in een pot voor op het terras in de pottenhoek. Leuk om weer eens iets anders uit te proberen. Kijk wel uit naar wat mooier weer!!!
lieve groet van mij.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Beterschap!!! Het weer werkt geweldig mee, groeit niet zo snel, te koud om naar buiten te gaan en veel even in slaap stand. Je bollentuin is PRACHTIG!!!! Net als je geleende tuin. Heb hier geprobeerd een hommel te volgen op zoek naar rustplaats/holletje en een verdwaalde hommel hier in huis maar weer buiten uit gelaten.

Reageren op

Harry Hakvoort

Harry Hakvoort

Dag Angela,
wat een prachtig uitzicht op de weilanden met de schapen. Zal ws nog leuker worden als de lammetjes komen. Straks een stoel erbij zetten en genieten maar!

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Vervelend voor je dat het zo moet gaan. Jouw uitzicht is er niet minder om: mooie foto’s. Genoeg te zien en foto’s van te maken. In de tuin is altijd anders. Sfeerfol plaatje met de schapen. Even volhouden. Fijn weekend verder.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK