Groei&Bloei April doet wat ie wil

April doet wat ie wil

April doet wat ie wil

Na regen komt zonneschijn

Ik heb een hele poos niets van me laten horen, dat had zo zijn reden waar ik jullie niet mee zal belasten.  Ik wilde vandaag de tuin door om wat foto's te maken maar naar drie sneeuw / hagelbuien heb ik het maar op gegeven.

Wat een weertje vandaag en morgen ook nog!

de pot violen zijn van vorig jaar oktober en staan prachtig te bloeien.

de tulpen heb ik als bol gepoot, ik hoop dat ze het volhouden in deze kou.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Even er tussen uit, en daarna lekker in de watten gelegd begrijp ik!!
Daarna is het weer fijn om thuis te zijn en te genieten van al het moois waar vorig jaar een begin mee is gemaakt. Het koude weer zorgt datje er nog langer van kunt genieten!! Wanneer je kans ziet om de oude bloemknopjes uit de violen knijpt blijven nieuwe bloemknopjes zich aandienen, bij de tulpen zal dat niet lukken…......... maar wanneer je daar de uitgebloeide bloemen van afhaalt kans dat de bol zal overleven en volgend jaar…...Maar daar vertel ik waarschijnlijk niets nieuws voor je????
Nog een paar koude dagen en dan komt de natuur weer op temperatuur, fijn weekend!!

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Antje,
Fijn dat je er weer bent. Door de kou gaat het buiten gelukkig allemaal niet zo snel, zodat we langer kunnen genieten van wat er bloeit. Hartelijke groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK