Groei&Bloei Beloond voor wachten op de zon

Beloond voor wachten op de zon

Beloond voor wachten op de zon

De weersvoorspelling beloofde een prachtige dag,  maar het duurde eindeloos lang voordat de heftige mis hier in het noorden optrok. Zag de temperaturen in het zuiden omhoog vliegen terwijl het hier koud en mistig bleef.

Besloten om het erop te wagen, en de fietsen ingeladen, om de zon tegemoet te rijden. De beloning volgde in meervoud, onderweg klaarde het op, we hebben heerlijk in het zonnetje gefietst, onderweg vonden we een uitstalling van diverse goederen met de vermelding ‘’gratis meenemen’’, vond daar een prachtig wit tulpenvaasje. En op het eind van de rit, een veld met een aantal molshopen, voor rulle, schone grond om een zaaimengsel te maken.

Thuis gekomen bloemen geplukt voor eerste blauwe, bolbloemen boeketje in bolbloemen bolletje, top dag!!

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Angela’s tuin

Angela’s tuin

Hoi Veris,

Wat heerlijk hé, om weer een boeketje uit eigen tuin te kunnen plukken. Dat betekent .. we gaan de goede kant weer op qua licht.
Hier bleef t ook héél lang mistig en kwam er plotseling ‘s middags met een lekker zonnetje,een hele dichte mist weer opzetten en binnen no time was t kil en koud

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK