Groei&Bloei Goed bezig !

Goed bezig !

Goed bezig !

Mijn naam is Miranda en ik ben sinds kort lid van het blad Groei & Bloei en nu dus ook van Mijn Groei ! Erg leuk om tuinlogs te kunnen lezen en zelf te maken !

Ik wou als allereerste tuinlog delen dat ik voor het eerst zelf plantjes heb gekweekt, zie de foto bovenaan. Een beetje teveel maar dat schijnt elke beginner te doen haha. Er staan zonnebloemen tussen, Afrikaantjes, Goudsbloemen, Viooltje Black Magic, Ballon plantjes en ik ben nog bezig met Spaanse Margrieten en Vingerhoedskruid. Verder heb ik ook nog zaadjes van Kruidje Roer Me Niet, die ga ik binnenkort proberen. Ook heb ik een bol van de Lilium Regale in een pot gezet en die begint ook net op te komen, geweldig. En in de foto bovenaan staat ook nog een Astrantia in een pot (rechtsbovenin de foto).

Ik was misschien wat te vroeg met kweken maar ik was zo enthousiast. Ben helemaal plantengek, altijd al wat geweest maar nu helemaal ! Ik wil er ook alles over leren dus ik heb ook vele vele boeken en ook een (2dehandse) cursus tuinachitectuur om nog meer te leren.

Alle plantjes staan al zo'n week of 2 buiten en ze doen het goed, en ze groeien hard, vooral de zonnebloemen gaan hard. Over niet al te lange tijd moet ik ze weer verpotten waarschijnlijk maar dan heb ik wat te doen, toch? Het scheelt dat ze onder onze veranda staan, van de grond af en dichtbij de muur van ons huis dus gelukkig hebben ze tot nog toe eventuele nachtvorst overleeft.

Ik hoop dus dat ze het alle zo goed blijven doen en ik mag genieten van vele vele bloemen over een tijdje !

Verder heb ik nog divere andere planten in potten staan, zoals Spaanse Margrieten, Wildemanskruid en een hele mooie  Geranium, zie de foto's.

Groetjes, Miranda

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (6)

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK