Groei&Bloei groot groter groots….

Groot groter groots….

groot groter groots….

Ligt dat nou aan mij : ik vind dat dit jaar alles veel hoger wordt....

zoals de digitalis wel 2 meter, maar ook de bergamotplanten, de polygonum bijna 3 meter, de kaardebol minstens 2 meter,  zo kan ik wel doorgaan...

Jammer is dat met een stevige regenbui de boel knakt of omvalt.

Nu nemen de wit bloeiende planten de overhand in de tuin. Maar ook de floxen en anemonen beginnen binnenkort te bloeien. 

Ik heb een roos uit de border gehaald en in een pot gezet omdat ie teveel in de verdrukking stond en daardoor geen bloemen meer maakte. En mijn actie is beloond met prachtige bloemen!

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (5)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Was op/in mijn eigen tuin niet spectaculair groter, de Verbascums misschien iets maar niet opvallend, de bergamot hier vorig jaar hoger.
Zie hier wel prachtige, krachtige en supergrote kleurrijke hortensia’s, en op fietstocht van de week heel veel schitterende stokrozen.
Hoorde veel klachten op de volkstuin dat de groentezaden slecht opkwamen (ook eigen ervaring), heb zelf wel vier keer zonnebloemen gezaaid.
Top dat je roos na het verplaatsen het zo goed doet, roos en pioen houden niet van verplanten hoorde ik vaak, gewoon doen lijkt mij al meer een goede optie… niet schieten altijd mis.
Fijn dat je tuin het zo prachtig/krachtig doet!!! De zomer is nog maar net begonnen….... blijf genieten!!
Hartelijke groet

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Veris bedankt voor je reactie. Ik ben zelf ook verbaast over de groeikracht van veel planten. En dan te bedenken dat ik geen mestkorrels of kalk heb toegevoegd dit jaar. Heb niet geschoffeld… De tuin doet het op eigen kracht, hier en daar zijn wel wat planten overwoekerd door de sterksten maar dat moet ik dan maar voor lief nemen.

groetjes Antje

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK