Groei&Bloei Herstart.

Herstart.

Herstart.

Na enige vruchteloze pogingen te herstarten is het uiteindelijk toch gelukt

Een briefje van Veris dat ik eind juni ontving was voor mij aanleiding om de tuinervaringen in Eindelooshaof weer openbaar te gaan maken via Groei & bloei-logjes en het fototoestel weer ter hand te nemen.

Zo maakte ik ruim een maand geleden foto’s die voor Eindelooshaof intussen als traditioneel aangeduid kunnen worden: van afgebroken takken van een appelboom.

Een week later kon Sophie plaatjes schieten van een mooier fenomeen: een koninginnenpage op de bloei van de vlinderstruik.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Ik wist er al een beetje van, maar nu toch echt: welkom terug!
Groetjes, Paul.

Reageren op

Antje's Tuin

Antje

Welkom terug Wiel!

Wat fijn dat we weer kunnen genieten van je tuinbelevenissen!

Groeten Antje

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Wiel,

Fijn dat je weer van de partij bent, en je schrijft het zelf, weer als van ouds met: treurige takken en vraaie vlinders, gewoon je belevenissen op de tuin.

Kwam je na logje over stinkzwammen, aanleiding voor mijn briefje aan je, ook weer tegen in oud logje van 2012 waarin je bedankt wordt voor je melding van Getrud Franck. Was op zoek naar meer info omtrent deze schrijfster na lezen van haar boek: Een gezonde tuin door mengcultuur, boek al een poosje in de boekenkast maar kwam pas deze zomer toe aan echt lezen, kort en bondige tekst, boordevol nuttige informatie over een heel eigen, maar aannemelijke manier van tuinieren, wellicht dat we daar een boompie over kunnen opzetten (‘t is wat die logjes van Groei en Bloei). 
Lees dat de koninginnepage dol is op peen en het zuiden, daar heel veel meldingen van de page,  maar ook al gezien in West-Friesland, heb je tips om de page te verleiden????
Had je logje al eerder gezien, maar te druk bezig een achterstand op de tuin weg te werken voordat de regen toe zou slaan.
Hartelijke groene groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK