Groei&Bloei het begin

Het begin

het begin

laat ik eens bij het begin beginnen, een nieuw huis, een nieuwe tuin en dus een nieuw begin.

zelf heb ik nog geen groene vingers, maar het zal nu wel moeten... met 1400m2 grond hebben we best wat te doen, vooral omdat de vorige eigenaren te veel medische problemen hadden waardoor ze de tuin niet meer konden onderhouden. 
Dit betekend veel zevenblad en wildgroei van veel soorten planten! Niet dat wij wildgroei niet willen, het tegendeel, we worden verrast met het spontaan uit de grond komende soorten en de verschillende kleuren. Maar we willen wel een tuin waar we zelf in kunnen leven, waar de dieren in kunnen leven en het de natuur niet schaadt. 

maar hoe beginnen?! zoals ik al aangaf, we beginnen bij het begin en dat betekend spitten spitten en spitten. De grote bomen op ons erf moeten worden gesnoeid en de fruitbomen moeten mest. 

En nu hopen dat die groene vingers een beetje snel komen ;D

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

A CNOSSEN

A  CNOSSEN

Leuke uitdaging hoor. Bij mij het zelfde verhaal, ook een nieuw huis een grote tuin van 1000m2 en dus veel te ontdekken. Niet veel tuinervaring.
Ben benieuwd hoe deze tuin zich gaat ontwikkelen komend voorjaar.
Succes in iedergeval met jullie tuin.
Groetjes Anja

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK