Groei&Bloei Het spookt nog steeds…

Het spookt nog steeds…

Het spookt nog steeds…

… bericht uit de knollentuin.

Het spookt nog steeds in de knollentuin. De spreekwoordelijke “witte” spoken uit mijn vorige log zijn natuurlijk al lang uit het tuinbeeld verdwenen, maar het spookbeeld van gebrek aan tijd om talloze redenen waart nog steeds rond in de knollentuin. Toch strijden we dapper door.

Ik kan in dit log natuurlijk geen dikke twee maanden goed maken. Dus eerst maar een blik op het huidige. Wat was het lekker buiten de afgelopen week en wat ging het daardoor hard met de bloei van sommige voorjaarsbloeiers.

Normaal bloeien de Azalea’s, de Blauwe regen en de klimroos prachtig gelijk. En nu ziet het er nog wel smakelijk uit, maar het blauw van de regen is al heel erg flets en op de grond ligt als een waas van blauwe bloemen. De geur is nog steeds overweldigend. Onze tuinfoto is zo overgroeid dat het steeds echter lijkt. De Geitenbaardjes op de voorgrond zijn wel erg opdringerig en ik moet ingrijpen, anders raken de Saruma henryi (Geurende hoefbloem) en het elfenblad helemaal overgroeid.

Wordt vervolgd…

filmpje: https://youtu.be/TmKNN6j0GDE

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

Antje

Antje

Hallo Paul,
Gelukkig weer een levensteken van je!
Het blijft een heel bijzonder plekje in jullie tuin, heel spannend.

De natuur doet wel heel erg zijn best, het lijkt wel of alles tegelijk gaat bloeien…..
Maar wat is het fijn buiten.

Reageren op

Angela's tuin

Angela

Hoi Paul,

Goed om weer een tuinlog van jou te lezen

Reageren op

Paul

Paul

Dag Antje,
Ja, we zijn er nog. Het is zeker super buiten. Door de hoge temperatuur gaat alles vreselijk snel. Ik zou nu al niet meer zo’n plaatje kunnen schieten.
Hartelijke groeten,
Paul.

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Ik schreef naar Antje: we zijn er nog. Het zit niet altijd even mee en dan moet je kiezen. Maar de natuur gaat door, en ik ga nog wel een inhaal slag maken van/over de afgelopen maanden.
Groetjes,\
Paul.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK